Binnenland, Politiek

Jean-Marie Dedecker eist stopzetting van VRT-programma

Jean-Marie Dedecker is niet opgezet met het coronaprogramma op de VRT. Dedecker eist dat het programma onmiddelijk van de ether wordt gehaald wegens geen meerwaarde voor de openbare omroep. Op zijn facebookpagina verwijst Dedecker dat dit soort vrolijke programma’s produceren geen taak meer is van de VRT.

Naast de opvoedingsprogramma ’s van Saartje Vandendriessche hoe de Vlaming moet leren bewegen en hoe men hoffelijk moet zijn in het verkeer vindt Dedecker dat het de tijd wordt dat de Vlaming aan burgerzin moet getraind worden.

Gezien de laatste nieuwsberichten van spuwende Vlamingen, geen afstand houden in openbare plaatsen en op het werk en het samenkomen wanneer de overheid dit ten strengste verbiedt wil Dedecker via de VRT het volk terug wat burgerzin bij kweken.