Geen categorie

De straat van Theo Francken

Nu de coronastorm tijdelijk is gaan liggen komt NVA weer op de proppen. Nadat ze wekenlang amper tot niets zinnigs te zeggen hebben buiten wat zagen over wat niet goed is gegaan. Maar ja NVA zou een onverwachts moordend virus in een wankele gezondheidszorg uiteraard perfect hebben uitgevoerd. Miljoenen mensen zijn gestorven aan wellicht een van de ergste virussen op deze aarde en onze lieve Theo was verbouwereerd door een fietsstraat in Brussel. Want dat is natuurlijk wat den Vlamink heel belangrijk vindt op dit moment natuurlijk.

Een fietsstraat in Brussel is belangrijker dan een afgebouwd en geprivatiseerd gezondheidsstelsel. Of de basisverzekering geheel uithollen in en aanvullende verzekeringen plaatsen waardoor burgers minder krijgen in hun basisverzekering en maar een extra aanvullende verzekering moet aanschaffen. Dat daarnaast er veel te weinig zorgkundigen, verpleegsters in de ziekenzorg en onwaarschijnlijk slecht betaald zijn dat is niet belangrijk uiteraard.

Je moet wellicht een extreem wansmakelijk gedachtengang hebben nadat miljoenen MENSEN zijn gestorven om nu te gaan palaveren over dingen die er geheel niet meer toe doen. Wat boeit het nu over Brussel over Wallonië wanneer duizenden families iemand hebben zien sterven door een ziekte? Zijn er mensen doodgegaan aan Wallonië of Brussel? Wat boeit het in godsnaam om maar te blijven kloppen op een nagel die al quasi geheel in de houtblok zit.